Tapijtreiniging

Particulieren

Zakelijk

Karpetreiniging

Meubelreiniging

Linoleum / PVC

Stenen vloeren

Brandvertraging


Tapijtonderhoud

Stofzuigers


Maandaanbieding

Over ChemDry

Contact


ChemDry Nederland

Stenen vloeren: Schoon en glanzend met ChemDry A&A!

Kalkhoudend natuursteen: Marmer, Hardsteen en Travetin zijn steensoorten die in onze woon- en werkomgeving worden gebruikt. Dit zijn kalkhoudende steensoorten die hun rijke uitstraling behouden bij het juiste onderhoud.

Grindtapijt en Siergrind vloeren: Grindtapijt heeft een chique aanblik en blijft lang schoon, Maar er komt een moment dat ook deze vloer na een aantal jaren donkerder wordt en glans verliest. Tijd voor reiniging?

Tegel vloeren (toiletten en keukens): In de voegen van tegelvloeren hecht zich makkelijk vuil van kalkafzetting, urinesteen, zeepresten en (huid)vetten. Bacteriën krijgen vrij spel en uw vloer wordt onhygiënisch.

Andere steen soorten: Er zijn diverse soorten graniet, leisteen en andere mooie natuurstenen vloeren te vinden in woonkamers en kantoren. Het reinigen en verzegelen voorkomt snelle vervuiling en het intrekken van vetten en zuren.

Onderhoud en reiniging van stenen vloeren

Voor het periodiek onderhoud van stenen vloeren heeft ChemDry A&A een advies op maat. Vraag altijd aan de vakman, uw vloer kan beschadigd raken door gebruik van verkeerde middelen. ChemDry A&A reinigt uw vloer met zo weinig mogelijk restvocht in de vloer. Door het gebruik van de juiste apparatuur wordt de vloer schoon en bijna droog opgeleverd. De vloer is meestal na reiniging binnen een uur weer gebruiksklaar. ChemDry A&A levert u ook de juiste producten en adviezen voor zelfonderhoud.

ChemDry A&A Noord-Holland Meubelreiniging – Tapijtreiniging - Vloeronderhoud: Alkmaar, Bergen, Castricum, Drechterland, Graft-De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Hollands Kroon, Koggenland, Langedijk, Opmeer, Schagen, Schermer, Uitgeest, Wormerland.

Werkgebied: Noord-Holland

Powered by CouchCMS